Αθλήματα

Ιστορικές στιγμές για τον Μίλωνα, κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «32» του CEV Cup! (vid)

Ιστορική πρόκριση για τον Μίλωνα στους «32» του CEV Cup!

Πήρε τα δύο σετ που ήθελε από τη Σόνενβερτ στην Ελβετία και στη συνέχεια νίκησε και τον αγώνα με 3-2 σετ ολοκληρώνοντας πανηγυρικά την αποστολή του.

Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία του συλλόγου. Επιτεύχθηκε χάρις την κατάκτηση δύο σετ στη ρεβάνς με τη Σόνενβερτ στην Ελβετία σε συνδυασμό με τη νίκη 3-1 σετ που είχε πετύχει πριν μία εβδομάδα στο «Κροίσος Πέρσης». Το τελικό αποτέλεσμα έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Μίλωνας έχοντας τον Πουλιάν στη σύνθεση του (ξεπέρασε το διάστρεμμα) και με αποτελεσματικό σερβίς αιφνιδίασε τους Ελβετούς και πήρε άνετα το 1ο σετ 25-17.

Η ελληνική ομάδα έχασε το 2ο σετ 25-19 και τα έδωσε όλα στο 3ο σετ όπου με κορυφαίους του Πουλιάν, Μολίνα, Γιορντάνοφ και Νανόπουλο κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της. Από το 6-4 και μετά είχε συνεχώς προβάδισμα δύο πόντων σε όλο το 3ο σετ και έχασε στην κατάκτηση του με 25-22 που του έδωσε και την πρόκριση.

Η Σόνενβερτ παρότι πήρε το 4ο σετ με 25-22 και ισοφάρισε σε 2-2 σετ ο Μίλων ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει και τη νίκη γοήτρου και τιμής όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί ο Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του.

Τα σετ: 2-3 (17-25, 25-19, 22-25, 25-22, 13-15)

Με την αυστριακή Ζαντρούγκα στη φάση των «32»

O Μίλων στην ευρωπαϊκή του περιπλάνηση θα συνεχίσει στην Αυστρία όπου για τη φάση των «32» του CEV Cup θα αντιμετωπίσει την SK Ζαντρούγκα (SK Zadruga). Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Αυστρία στις 29 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη μία εβδομάδα αργότερα.

Δείτε τον τελευταίο πόντο του 3ου σετ που έδωσε την πρόκριση στην ελληνική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected