Super League 2

Μεγάλο διπλό των Χανίων στο “Ελ Πάσο”, τέλος στο αήττητο της Athens Kallithea (photos+vid)

Τη μοναξιά της κορυφής στο 2ο όμιλο της Super League 2 απολαμβάνουν τα Χανιά μετά το σπουδαίο “διπλό” στην έδρα της Καλλιθέας.

Μετά την άλωση της Νίκαιας και της Καλαμάτας, αυτή στην Καλλιθέα! Ο λόγος για τα Χανιά τα οποία πανηγύρισαν ένα πολύ μεγάλο “διπλό” στο Ελ Πάσο με σκορ 1-0.

Δείχνοντας ομάδα Super League, τα Χανιά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη χάρη στο γκολ που σημειώθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα από την κοντινή κεφαλιά του Χρήστου Ελευθεριάδη στο 8ο λεπτό μετά τη σέντρα που προηγήθηκε από τον Μάναλη και την ασθενή απόκρουση του Κότσαρη.

Πρόκειται για μία νίκη που φέρνει πλέον μόνα στην κορυφή τα Χανιά με 15 βαθμούς έναντι 12 της Καλαμάτας που παραμένει στη 2η θέση μετά την ήττα της από τον Ιωνικό.

Τα Χανιά απειλήθηκαν μονάχα το διάστημα από το 35ο λεπτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χάνοντας όμως μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουν ένα δεύτερο γκολ και να πανηγυρίσουν μία πιο άνετη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει για τα Χανιά την αξία και τις μεγάλες φετινές τους δυνατότητες.

Συνθέσεις

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας (46′ Μουστακόπουλος), Μαρότα, Ουές, Κυνηγόπουλος (55′ Ιωαννίδης), Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (64′ Νολάσκο Σίλβα), Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης (46′ Μανθάτης), Λουκίνας.

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (46′ Κατσούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος (79’ Εντγκαρ), Ντίας (22′ λ.τρ. Τσορνομάς), Ελευθεριάδης (66′ Κόλα), Μανουσάκης, Μάναλης (79’ Μάνος)

*με στοιχεία από το athlitiko.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected