Ακαδημίες Ημαθίας

Στην Εθνική U15 ο Αντώνης Δημησίκος του Αστέρα Νάουσας!

Μετά τη μεταγραφή του Κυριάκου Γιάννακα στον ΝΠΣ Βόλος, μία ακόμη διάκριση για ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νάουσας.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Αντώνης Δημησίκος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Άγγελο Χατζόπουλο στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Προ-Παίδων U15.

Αναλυτικά :

“Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε ο Νοέμβριος για τις ακαδημίες του Αστέρα Νάουσας, καθώς ένα βασικό μέλος της ομάδας μας, ο Αντώνης Δημησίκος κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Προ-παίδων Κ-15 ώστε να λάβει μέρος στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου!

Αυτό αποτελεί μία μεγάλη δικαίωση τόσο για τους κόπους του ίδιου του νεαρού ποδοσφαιριστή όσο και για την ακαδημία μας, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στη βελτίωση και εξέλιξη όλων των αθλητών μας και χαιρόμαστε που σιγά-σιγά αποδίδει καρπούς.

Παράλληλα είναι ακόμα ένα κίνητρο, να «επενδύσουμε» ακόμα περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, ώστε να συνεχίσουν να αναδεικνύονται οι αθλητές μας σε όλους τους τομείς!

Συγχαρητήρια Αντώνη, όλη στην οικογένεια του συλλόγου μας είμαστε υπερήφανοι για σένα που θα αγωνιστείς με τα χρώματα της Εθνικής μας αλλά και για όλα τα μέλη των ακαδημιών μας που αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected