Διάφορα

Άδωνις Γεωργιάδης : “Τα Τέμπη και οι υποκλοπές ενδιαφέρουν μόνο τον μικρόκοσμο κάποιων”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα στον Real Fm και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για την τραγωδία των Τεμπών και στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ να θέλει να καταθέσει προανακριτική.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τακτικής των κομμάτων, είδαμε το ΠΑΣΟΚ να θέλει να καταθέσει προανακριτική, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να βάλει και πρόσωπα για την τραγωδία των Τεμπών. Θα συμφωνούσε δεν ξέρω ο ΣΥΡΙΖΑ, μαθαίνω ότι δεν θα είχε αντίρρηση ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σπρίτζης. Ξαφνικά το ΚΚΕ κάνει έναν δικό του χειρισμό και καταθέτει πρόταση για εξεταστική από το 1997. Πως βλέπετε να πηγαίνει αυτή η ιστορία και να δούμε τι έχουμε εξακριβώσει κλπ».

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει μιας πρωτοφανούς πολιτικής κυριαρχίας. Κατά τη γνώμη μου ο κυριότερος λόγος που έχει αυτή την κυριαρχία, είναι γιατί όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει δεν ξέρω για ποιους λόγους, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι πιστεύετε από τους εκατό συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη. Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, για να βρει το παιδί τους δουλειά, για το μεταναστευτικό, για την ασφάλεια. Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Να το κάνετε στο real από περιέργεια. Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα. Δεν είναι ότι τα κάνει τέλεια. Με σωστά και λάθη. Αν το δεις από μακριά, ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα, είναι ο εξής ένας: ο Μητσοτάκης. Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

*DNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected