Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με τρία γκολ για τον Λεβαδειακό και τώρα η Λαμία

Συνέχισε το σερί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα της Βοωτίας επικράτησε με 3-0 του Αιολικού και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση και πανηγύρισαν μία άνετη νίκη, χάνοντας ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Από την αρχή της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί από το 19′ όταν μετά τη σέντρα του Ντεντάκη από τα δεξιά, ο Κουϊρουκίδης έστρωσε με το στήθος στον Συμελίδη, ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 41′ βρήκε το δεύτερο τέρμα με τον εορτάζοντα Μιχάλη Κουϊρουκίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή κεφαλιά, μετά την πρώτη απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, έπειτα από ακόμα μία όμορφη σέντρα του Ντεντάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός έκανε εξαιρετική διαχείριση του αγώνα, κινδύνεψε ελάχιστα από τον Αιολικό και στο 81′ ο Νικολιάς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από πολύ όμορφη συνεργασία και ασίστ του Νίκα.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Νικολιάς, Πολέτο (58′ Νίκας), Τσελεπίδης, Συμελίδης (58′ Κουάδρα), Λιάγκας, Σωτηράκος, Μεχία (46′ Μπελμόντ), Κουϊρουκίδης (58′ Ρομό), Βήχος, Ντεντάκης (78′ Τσάπρας)

Αιολικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Κάτσε, Λουμανσρούμπεν, Ασαχμπάρ (54′ Ιωάννου), Ζάκαριτς (46′ Μουχάλης), Ενομό (46′ Σινγκ), Κόρντιτς (54′ Μανούσος)

Τα ζευγάρια του 5ου γύρου :

ΟΦΗ – Κηφισιά
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Βόλος
ΑΕΚ – Άρης
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός
Λεβαδειακός – Λαμία
Παναιτωλικός – Athens Kallithea
[ΑΕΛ – Εθνικός ή Γιούχτας] – Ατρόμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected