Κατηγορίες
Διάφορα

Ο κακός χαμός για τη Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη! (vid)

Χαμογελαστή και ευδιάθετη έφτασε πριν τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης στο “Ολύμπιον” η Μόνικα Μπελούτσι και την υποδέχτηκαν οι θαυμαστές της από τη Θεσσαλονίκη που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.

Υπενθυμίζεται ότι η Μόνικα Μπελούτσι δίνει το παρών στην αποψινή προβολή της ταινίας “Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις” των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένο στην παράσταση «Maria Callas: Letters and Memoirs». Η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 22.30.

Το φιλμ θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για το Έτος Μαρία Κάλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα πριν ξεκινήσει η προβολή και με αυτά τα λίγα λόγια καλωσόρισε το κοινό της πόλης.

H εντυπωσιακή Ιταλίδα ηθοποιός θα παραχωρήσει αύριο, πέμπτη, στις 12.00 το πρωί συνέντευξη τύπου σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παραλάβει το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Μαλένα», του Tζουζέπε Τορνατόρε που είναι προγραμματισμένη για τις 20.00.

*karfitsa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected