Κατηγορίες
Basket

Μπορεί να αποβλήθηκε ο Giannis αλλά ο Lilard έκανε τη δουλειά του! (vids)

Η σχέση των Μπακς με τους Πίστονς είναι… ιδιαίτερη τα τελευταία αρκετά χρόνια.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/11), όμως, η ομάδα του Μιλγουόκι χρειάστηκε να προσπαθήσει λίγο περισσότερο για να λυγίσει την αντίσταση εκείνης του Ντιτρόιτ (120-118), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές, αλλά τους Ντέιμιαν ΛίλαρντΜπρουκ Λόπεζ να καθαρίζουν και για εκείνον.

Ο Greek Freak θα θυμάται για καιρό αυτή τη βραδιά, καθώς νωρίς στο β’ μέρος κάρφωσε με μανία στο πρόσωπο του Αϊζέια Στούαρτ (με τον οποίο έχει… προηγούμενα), τον κοίταξε κυριολεκτικά για κλάσματα του δευτερολέπτου και αμέσως μετά είδε τους διαιτητές να τον χρεώνουν με δεύτερη τεχνική ποινή που τον έστειλε στα αποδυτήρια. Την πρώτη την είχε δεχθεί στο α’ μέρος, για διαμαρτυρία που δεν ήταν δα και τόσο έντονη.

Όπως αναφέρει το SPORT24, τη σκυτάλη από τον Γιάννη την πήρε αρχικά ο Λίλαρντ, που κράτησε τους Μπακς όρθιους, μέχρι να βάλει ο Λόπεζ το μεγάλο τρίποντο για το 119-115 στα 42.2″ πριν από το φινάλε και κόψει τον Κέιντ Κάνινχαμ με το σκορ στο 119-118. Οι Πίστονς είχαν την ευκαιρία για την παράταση ή τη νίκη, είχαν 3.9″ στη διάθεσή τους στο 120-118, όμως η επαναφορά ήταν κακή, ο Τζέι Κράουντερ χάλασε την πάσα με τα ακροδάχτυλά του και το σουτ του Κάνινχαμ πίσω από το κέντρο ήταν έρμπολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected