Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Super ποδοσφαιρική και μπασκετική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Τα μεγάλα αποψινά ματς θα τα απολαύσουμε στο αγαπημένο μας στέκι! Καλούμε ΤΩΡΑ στο 6938711629 για να κρατήσουμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Η αρχή για τις μεταδόσεις γίνεται από τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μπασκόνια (19:15) και έχουν μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα κόντρα στη Φενέρ.

Μισή ώρα μετά και συγκεκριμένα στη Γαλλία, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεν (19:45) για το Europa League, με τους «πράσινους» να πρέπει να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα στη Λεωφόρο την περασμένη αγωνιστική και με τη Βιγιαρεάλ να είναι μια ανάσα από πίσω στην τρίτη θέση και με παιχνίδι λιγότερο (αυτό που αναβλήθηκε την 3η αγωνιστική με την Μακάμπι Χάιφα).

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Αμπερντίν στην Τούμπα με μοναδικό σκοπό το 4/4 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Εφόσον ο Δικέφαλος νικήσει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κάνει το ίδιο κόντρα στην Ελσίνκι, τότε θα εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις 22:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Ένωση με νίκη να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση καθώς θα πιάσει τους επτά βαθμούς. Άλλωστε η Ένωση έδειξε και στη Μασσαλία ότι μπορεί να κοντράρει τους Μαρσεγιέζους, γνωρίζοντας την ήττα από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες.

Την ίδια ώρα (22:00), ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν παραμείνει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρόκρισης έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί των «σφυριών» στο Φάληρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected