Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Τζον Φαν Σιπ πήρε μαζί του στον Άγιαξ τον Δημήτρη Γκούμα! (vid)

Το τελευταίο δεκαήμερο ο Τζον Φαν Σιπ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ με στόχο να σώσει μια σεζόν που έμοιαζε χαμένη και πριν την έλευσή του είχε τον Αίαντα στην τελευταία θέση της Eredivisie.

Ο Ολλανδός προπονητής που έχει ξεκινήσει με 2/2 στο πρωτάθλημα, από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του, τον Μιχάλη Βαλκάνη, ο οποίος αποχώρησε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και τις τελευταίες ημέρες ο Φαν Σιπ προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή στο τεχνικού επιτελείου… made in Greece!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για τον Δημήτρη Γκούμα, ο οποίος βρισκόταν στο επιτελείο του Ολλανδού τεχνικού στην Εθνική Ελλάδος και ήταν το δεξί χέρι του Βαλκάνη στο Ισραήλ.

Ο Γκούμας που κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στον Παναθηναϊκό, στην Aspire Academy, στη Χάποελ Τελ Αβίβ και μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής ανάλυσης στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ανέλαβε τον ρόλο του αναλυτή των αντιπάλων της ολλανδικής ομάδας, συμμετέχοντας σε μία πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική πρόκληση σε ένα από τα μεγαλύτερα brands του αθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected