Διάφορα - Συνεργάτες

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Ο Παναθηναϊκός (3-4) υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (3-4) στο ΟΑΚΑ (21:15) με σκοπό να δημιουργήσει σερί νικών στη EuroLeague.

Οι «πράσινοι» θα έχουν σε ακόμα ένα ματς απουσίες, αφού νοκ άουτ είναι (και θα παραμείνουν και για άλλες εβδομάδες) οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παράλληλα, αυτό θα είναι το ντεμπούτο του Κέντρικ Ναν στην έδρα του Παναθηναϊκού, αφού ο Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί στο Βερολίνο, απέναντι στην Άλμπα και στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

«Όλοι στη EuroLeague θέλουν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Δεν παίζει καμία σημασία αν μία ομάδα έχει τρεις συνεχόμενες νίκες ή δύο σερί ήττες. Η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρους παίκτες, ο Έβανς είναι ο κύριος σκόρερ τους, αλλά και ο Ντίμσα μπορεί να πετύχει πόντους, υπάρχει ο Σμιτς και ο Ουλανόβας είναι επικίνδυνος παίκτης. Εδώ και δύο χρόνια παίζουν με το ίδιο ρόστερ.

Ξέρουν πως να παίξουν. Μπορεί να έχασαν στο τελευταίο τους παιχνίδι, αλλά ήταν απέναντι στην Εφές στην Τουρκία, στην παράταση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», σχολίασε την παραμονή του αγώνα ο Αταμάν, μιλώντας για τη λιθουανική ομάδα.

Με ένα τηλέφωνο στο 6938711629 για να κρατήσουμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P