Αθλήματα

Νέος θρίαμβος για τον τεράστιο Τζόκοβιτς! |HIGHLIGHTS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς “τρομοκράτησε” και τον Γιάνικ Σίνερ στον τελικό των ATP Finals με τον Σέρβο να κάνει περίπατο απέναντι στον Ιταλό επικρατώντας με 6-3, 6-3 γράφοντας ιστορία στο Τορίνο καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τους 7 τίτλους στο τουρνουά αφήνοντας πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ (6).

Παράλληλα ο Σέρβος έφτασε τους 7 τίτλους μέσα στη φετινή σεζόν αφήνοντας πίσω του τον Κάρλος Αλκαράθ (6), αλλά και τους 98 στην καριέρα του πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τον Ρότζερ Φέντερερ (103), αλλά και τον πρώτο της σχετικής λίστας Τζίμι Κόνορς.

Ο Νο1 του κόσμου (θα συμπληρώσει τις 400 εβδομάδες από τη Δευτέρα) τελείωσε τον τελικό με 13 άσους (κανένα διπλό λάθος) κερδίζοντας το 91% των πόντων πίσω από το πρώτο service (29/32) και το 64% στο δεύτερο, έσβησε και τα δύο break-points του Σίνερ, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις συνολικά 8 ευκαιρίες για break.

Από την άλλη ο Ιταλός φάνηκε αγχωμένος από το πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, κερδίζοντας μόλις το 57% των πόντων πίσω από το πρώτο service (28/49), πολύ μακριά από το 83% που κέρδισε μέσο όρο μέχρι τον τελικό, ενώ το ποσοστό των επιστροφών ήταν μόλις στο 17% κερδίζοντας μόλις 8 πόντους συνολικά από το service του Τζόκοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected