Διάφορα - Συνεργάτες

Εσύ έκλεισες θέση στο “Barok” για τις αποψινές ματσάρες;

Η 5η αγωνιστική σε Europa και Conference League περιλαμβάνει πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια μετά τους ομίλους.

Mε ένα τηλέφωνο στο 6938711629 κρατάμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), για να απολαύσουμε τους αποψινούς αγώνες!

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena την Μπράιτον (19:45) και με νίκη ενδεχομένως να εξασφαλίσει απόψε την 3η θέση που δίνει εισιτήριο στο Conference League (εφόσον ο Άγιαξ δεν κερδίσει στη Μασσαλία), ενώ θα διατηρήσει τις ελπίδες της ακόμα και για πρόκριση από τον όμιλο του Europa League μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Την ίδια ώρα (19:45) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία με τους ερυθρόλευκους να παίζουν την τελευταία τους ζαριά για να ξαναμπούν στη «μάχη» για τη 2η θέση, κρατώντας αυτή τη στιγμή στα χέρια τους την 3η που οδηγεί στο Conference League.

Στις 22:00 στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ, με τους «πράσινους» να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να έχουν ελπίδες για τη 2η θέση, έχοντας τη δεδομένη στιγμή το προβάδισμα για την 3η και τη συνέχεια στο Conference League, με τη Μακάμπι Χάιφα που είναι πίσω τους τρεις βαθμούς να έχει και ένα ματς λιγότερο.

Την ίδια ώρα, η πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League έχει εντυπωσιάσει τους πάντες καθώς είναι αήττητος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, οδηγώντας την κούρσα από την κορυφή. Ωστόσο για την 5η αγωνιστική των ομίλων θα πρέπει να διαχειριστεί το δυσκολότερο ματς της συγκεκριμένης φάσης καθώς φιλοξενείται στη Φρανκφούρτη από την τοπική Άιντραχτ.

Μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα (2-1), ο Δικέφαλος έχει μία μεγάλη ευκαιρία, εφόσον φύγει με θετικό αποτέλεσμα, να κλειδώσει (με νίκη) ή να έχει το πάνω χέρι (με ισοπαλία) για πρόκριση ως 1ος απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected