Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

H South Melbourne FC ανακοίνωσε τον Ελληνοαυστραλό Εμίλ Πέιο

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Εμίλ Πέιος θα αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών.

Ο 20χρονος (21/06/2003) Ελληνοαυστραλός μεσοαμυντικός, με ρίζες από την Ημαθία, αποχώρησε το καλοκαίρι από την U21 της Μέλμπουρν Σίτι και από σήμερα ανήκει στο ρόστερ της Σάουθ Μέλμπουρν, ομάδα της National Premier League στην περιοχή της Βικτώρια (2η κατηγορία).

Έχει αγωνιστεί επίσης στην U21 της Σεντ Τρούιντεν στο Βέλγιο και συγκεκριμένα τη διετία 2020-2022, ενώ είναι διεθνής με την U23 της Αυστραλίας.

Η ανακοίνωση της Σάουθ Μέλμπουρν :

“Η South Melbourne FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του νεαρού Emile Peios για τη σεζόν 2024 NPL Victoria.

Ο Πέιος εντάσσεται στον σύλλογο αφού αγωνίστηκε για τη Melbourne City στο NPL 2 την περασμένη σεζόν και θεωρείται ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους στο βικτωριανό ποδόσφαιρο.

Εκτός από την εξαιρετική φόρμα του για την πόλη σε επίπεδο NPL, ενσωματώθηκε επίσης στην ανώτερη ομάδα και εμφανίστηκε στην ομάδα για τους άνδρες της A-League.

Έχει επίσης εκπροσωπήσει την Αυστραλιανή πλευρά Under 23 σε δύο περιπτώσεις, καθώς και έχει εμπειρία στο Βέλγιο.

Ένας σκληρά εργαζόμενος μέσος με μάτι για γκολ, ο Πέιος μπορεί να παίξει σε πολλούς ρόλους στο κέντρο του πάρκου και είναι πιο γνωστός για το ότι είναι πάντα στο παιχνίδι και έχει ηρεμία με την μπάλα στα πόδια του.

Καλώς ήρθες στο Lakeside, Emile.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected