Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο Ιγνατίδης έδωσε ένα ακόμη τρίποντο στον Πανιώνιο

Πέρασε νικηφόρα από τη Θήβα ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 1-0 του Ελλοπιακού και περιμένει “γκέλα” του Εθνικού με τον Ατσαλένιο (3/12) για να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής

Οι “κυανέρυθροι”, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, δεν παρουσίασαν το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο, ωστόσο έδειξαν αποτελεσματικότητα.

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα δημιούργησαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Σκαφίδα.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, απείλησε δύο φορές με Γεμιστό, Ιγνατίδη και τελικά στο 38′ βρήκε το γκολ. Ο Ιγνατίδης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Ιστορικό.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βγάλουν αυτό που ήθελαν και όποια προσπάθεια για σωστή ανάπτυξη, έπεφτε στο κενό.

Ο Ελλοπιακός προσπάθησε και με τις αλλαγές από τον πάγκο να αλλάξει τη μοίρα του, χωρίς όμως να το καταφέρει, “πέφτοντας” πάνω και σε έναν ανίκητο Σκαφίδα.

Οι αρχικές συνθέσεις

Ελλοπιακός (Σωτήρης Παπαναστασίου) : Κυριαζής, Ευθυμίου, Τσέλλος, Ρεσβάνης, Μεγάλος, Ριζάι, Κυπραίος, Καλαμπόκας, Χασάι, Χατζηαντωνίου, Βιέννας

Πανιώνιος (Κώστας Γεωργιάδης) : Σκαφίδας, Παντελίδης, Διονέλλης, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι, Μπρέγκου, Ιγνατίδης, Μπουρλάκης, Γλυνός, Γεμιστός

*φωτ. panionianea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected