Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Η 13η αγωνιστική της Super League 2 συνεχίζεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, ενώ Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό να θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής απέναντι στον Βόλο, ο οποίος ανάσανε βαθμολογικά μετά τη νίκη στο εξ αναβολής ματς με τον Πανσερραϊκό.

Στις 17:30 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά από δύο σερί ισοπαλίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την ουρά.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 στη Λεωφόρο με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά τις ήττες από Άρη και Βιγιαρεάλ, απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος αγνοεί τη χαρά της νίκες εδώ και αρκετές αγωνιστικές μένοντας στο ισόπαλο 1-1 την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Βόλο.

Mε ένα τηλέφωνο στο 6938711629 κρατάμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), για να απολαύσουμε τους αποψινούς αγώνες!

Βόλος – Ολυμπιακός (16:30)
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30)
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected