Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : “Με χρυσά γράμματα γράφτηκε η πρώτη νίκη, εφικτός στόχος η παραμονή”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας μέσω των social media, με την οποία αναφέρεται στην πρώτη νίκη της ομάδας στη Γ Εθνική αλλά και το πως ήρθε αυτή, κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι πρότινος Καβάλα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κώστα Γερουλίδη αλλά και στον νέο προπονητή, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αναλυτικά :

“Η χθεσινή ημέρα, θα γράφει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας.

Η πρώτη νίκη στην ιστορία των εθνικών πρωταθλημάτων επί μιας από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της χώρας είναι γεγονός και μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώθουμε για τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα.

Από τον πρόεδρο, Ανδρέα Καλαϊτζίδη, στον οποίον οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη, για την ονομαστική του εορτή, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, φροντιστές μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας.

Χθες ήταν ημέρα πανηγυρισμών.

Από σήμερα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να έρθουν και άλλες νίκες.

Ο υπερενθουσιασμός μετά από μια νίκη, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για το μέλλον.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την αναταραχή των τελευταίων εβδομάδων, η ομάδα συνεχίζει με ηρεμία την πορεία της, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με μοναδικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, στόχο τον οποίον, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν.

Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Το καλοκαίρι, η ομάδα ξεκίνησε με ηγήτορα τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη, την προσπάθεια της στη Γ’ Εθνική, με συμπαραστάτες ανθρώπους που αγαπούν και πονούν την ομάδα.

Αν κάποιοι πικράθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οφείλουν να γνωρίζουν ότι, τα οποία πιθανά λάθη δεν έγιναν επίτηδες, ούτε είχαν σκοπό να θίξουν την προσωπικότητα τους, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Άλλωστε οι επιλογές του προέδρου το καλοκαίρι, έγιναν με γνώμονα την πετυχημένη πορεία της ομάδας.

Καλούμε λοιπόν, τον κ. Κώστα Γερουλίδη να άρει τις αποφάσεις του και την παραίτηση του και να συστρατευθεί πάλι στην ομάδα που αγαπάει και τον αγαπάει, γιατί στις δύσκολες αυτές στιγμές, η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Ανακοινώνουμε ότι από σήμερα υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι οι κ.κ. Γερουλίδης Κωνσταντίνος & Χρήστος Παναγιωτίδης, οι οποίοι με την υποστήριξη του προέδρου και χρηματοδότη της ομάδας κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη θα τρέξουν την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ενημερώνουμε όλους τους καλοθελητές που περιμένουν τη διάλυση της Αγίας Μαρίνας, ότι θα αποτύχουν οικτρά στις προβλέψεις τους.

Η ομάδα υπάρχει και θα υπάρχει, αυτό είναι το μόνο δεδομένο.

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα, τους χορηγούς που για μια ακόμα σεζόν είναι δίπλα στην ομάδα.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να κλείσουν τα αυτιά τους και να αγωνιστούν πρώτα για τον εαυτό τους και μετά για την Αγία Μαρίνα.

Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε να είναι σίγουροι όλοι.

Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ

Υ.Γ. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο νέος προπονητής θα είναι ένας προπονητής με κοινό κώδικα επικοινωνίας, με τους υπεύθυνους της ομάδας, τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές.

Υ.Γ. 2. Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας, και όλους τους κατοίκους της Ημαθίας, ότι κυκλοφορούν τα ημερολόγια της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Παρακαλούμε όπως συνεισφέρετε στην προσπάθεια που κάνουμε να έχει η Ημαθία, την Αγία Μαρίνα στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε μπορεί η ομάδα μας να προέρχεται από ένα μικρό χωριό αλλά όπου κι αν παίζει αποτελεί πρεσβευτή όλης της Ημαθίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected