Κατηγορίες
Super League 2

Όλη η…δράση σε 5 λεπτά στη Νέα Ευκαρπία, ισοπαλία με γκολάρα Κάτσικα η ΑΕΚ Β (vid)

H ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, σε παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο “δικέφαλος” είχε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα τελευταία του παιχνίδια, έχοντας ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ είδε δύο φορές τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε προσπάθειες των Χριστόπουλου και Χρυσόπουλου με ισάριθμες κεφαλιές.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 66’ με τον Χάσεκ να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως η ΑΕΚ Β απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με ένα εκπληκτικό σουτ του Κάτσικα, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς) : Περντρέου, Προβυδάκης, Τσιλιγγίρης (57′ Λεωνιδόπουλος), Τσαμούρης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (57′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Σιμόνι (67′ Μπιανκόνι)

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας) : Θεοχάρης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Σκόνδρας (69′ Ανδρικόπουλος / 88′ Σταμούλης), Ρουκουνάκης, Κάτσικας (88′ Κοσίδης), Χριστόπουλος, Ζίνι (69′ Τιεϊ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected