Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

«Έφυγε» από τη ζωή ο οπαδός που υπέστη ανακοπή, οριστική διακοπή στο Nuevo Los Carmenes

Τραγωδία στην Ισπανία… Η Γρανάδα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσαν πως ο φίλαθλος που υπέστη ανακοπή έφυγε από τη ζωή και οι δυο ομάδες συμφώνησαν στην οριστική διακοπή του ματς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στο 17ο λεπτό, με το σκορ στο 0-1 υπέρ των Βάσκων ο αγώνας σταμάτησε επειδή 70χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και όπως ενημέρωσαν τα δυο κλαμπ συμφώνησαν να διακοπεί οριστικά το ματς, καθώς ο άτυχος φίλαθλος των γηπεδούχων έχασε τη ζωή του.

Ο τερματοφύλακας των Λιονταριών Ουνάι Σιμόν ειδοποίησε άμεσα τον διαιτητή μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν, τα ιατρικά επιτελεία έσπευσαν να βοηθήσουν τον οπαδό και κάλεσαν ασθενοφόρο για να διακομισθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο. Στα πρώτα λεπτά της διακοπής οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα αλλά λίγο αργότερα ενημερώθηκαν από τις ομάδες να γυρίσουν στα αποδυτήρια. Η ανακοίνωση της οριστικής διακοπής ήρθε περίπου 50 λεπτά μετά το περιστατικό.

Η ανάρτηση της Γρανάδα
«Θέλουμε να στείλουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους, καθώς και σε ολόκληρη την οικογένεια της Γρανάδα.

Ο αγώνας μεταξύ της Γρανάδα και της Αθλέτικ διεκόπη μετά τον θάνατο ενός κατόχου διαρκείας του Συλλόγου μας».

Η ανάρτηση της La Liga
«H La Liga συμμερίζεται τον πόνο της οικογένειας της Γρανάδα και επιθυμεί να στείλει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του οπαδού της Γρανάδα.

Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected