Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΚΤΑΚΤΟ : Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό

Η ΕΛΑΣ ενημέρωσε πριν λίγο πως συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό. Πρόκειται για 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του 18χρονος για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ΥΑΤ έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σχετικά με τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο 31χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά, το οποίο εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected