Αθλήματα

Ημαθία : Ο ΑΠΣ Βερόη ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας τμήματος χάντμπολ, με επικεφαλής τον Ανέστη Δομπρή

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος (ΑΠΣ) Βερόη είναι ο τρίτος εν ενεργεία σύλλογος στη Βέροια που αγκαλιάζει το χάντμπολ και το εντάσσει στην οικογένειά της.

Το σωματείο Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019 και τον Μάρτιο του 2023, είχε ζητήσει από την ΟΧΕ τη διαδικασία έναρξης λειτουργίας τμήματος χάντμπολ.

Ας δούμε τι αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος :

Το μότο της ΒΕΡΟΗ είναι R.E.D. ”Respect Every Dream-Σεβάσου Κάθε Όνειρο”.

Η ΒΕΡΟΗ στη δημιουργία της το 2019 ξεκίνησε με σκοπό την ανάπτυξη της Ακροβατικής Γυμναστικής στη Βέροια. Στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας βρίσκεται η καταξιωμένη προπονήτρια και παλιά πρωταθλήτρια της ακροβατικής γυμναστικής σε διάφορες κατηγορίες, Έλσα Παπαδοπούλου.

Η Έλσα Παπαδοπούλου έχει παίξει χάντμπολ στη Βέροια και έχει αποφοιτήσει  από σεμινάριο διαιτησίας χάντμπολ.

Η ενασχόλησή της με το άθλημα της ακροβατικής γυμναστικής, η αγάπη της προς τα παιδιά και οι επιστημονικές γνώσεις που έλαβε από τα ΤΕΦΑΑ την έκαναν να δημιουργήσει τη δική της ομάδα τη ΒΕΡΟΗ.

Η ΒΕΡΟΗ είναι σήμερα ένας από τους δυνατότερους συλλόγους πανελλαδικώς στην Ακροβατική Γυμναστική.

Πρόεδρος της ΒΕΡΟΗ είναι η Ευδοξία Νούλα και Γενικός Γραμματέας η Ευδοξία Ζιαμπούλη.

Υπεύθυνος της Ακαδημία ο Ανέστης Δομπρής

Υπέυθυνος των Ακαδημιών της Βερόη είναι ο καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής Ανέστης Δομπρής, ο οποίος έχει προσληφθεί σε αυτήν τη θέση με πλήρη δικαιοδοσία σε όλους τους τομείς για την ανάπτυξη του συλλόγου.

Στις επόμενες ημέρες οι Ακαδημίες της Βερόη θα εμπλουτιστούν με συνεργάτες του σε διάφορες ηλικίες. Η καλλιέργεια του αθλήματος εκτός απο τις κατηγορίες παμπαίδων έχει ξεκινήσει και στα μίνι.

Στόχος της Βερόη είναι η καλλιέργεια του χάντμπολ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και να καθιερωθεί σε βάθος χρόνου στον χώρο του αθλήματος.

Από εμάς καλή επιτυχία στο έργο της ΒΕΡΟΗ και θα είμαστε κοντά της όπως κάνουμε με όλες τις Ακαδημίες στη χώρα μας.

Η ονομασία του συλλόγου

Η Μάχη της Βερόης ήταν μία μάχη που έγινε το 1122 ανάμεσα στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και τους Πετσενέγους στη θρακική πόλη Βερόη, σημερινή Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Στην Ολυμπιακή Θρησκεία η Βερόη ήταν νύμφη, κόρη της Αφροδίτης και του Αδώνιδος ή του Ωκεανού. Τον 4ο αιώνα π.Χ. η Βερόη κατακτάται από τον Φίλιππο Β’.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected