Κατηγορίες
Διάφορα

Προφυλακιστέος ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεοχωρούδα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 37χρονος σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου και απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 37χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του και παίρνει τον δρόμο προς τις φυλακές.

Σε βάρος του κατηγορουμένου, ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

“Ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν ευθύνεται για Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 37χρονου, Χρήστος Πατούνας. πρόσθεσε.

“Ποτέ δεν ήθελε τον θάνατο της Ελισάβετ, τον τραυματισμό και τον θάνατο κανενός. Είχε λάβει όσα μέτρα έπρεπε. Κρατήθηκε διότι, το δικαστήριο δέχθηκε ότι δήθεν ήθελε τον θάνατο της Ελισάβετ. Η Ελισάβετ είχε έρθει στο σπίτι του και έφερε στη μητέρα του με ένα τεράστιο χαμόγελο, ένα φουρνάκι. Σ’ αυτή τη θέση θα μπορούσε να βρεθεί ο κάθε άνθρωπος. Όλοι μας θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αποφύγουμε κάθε είδους ατύχημα. Ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο. Η Ελισάβετ ήταν μία μεγάλη καρδιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος του 37χρονου και πρόσθεσε:

“Οι σκέψεις όλων μας και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια της Ελισάβετ και με τα δύο της παιδιά. Επίσης, οι σκέψεις και η καρδιά όλων μας πρέπει είναι και με τον ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος κρατείτε άδικα, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει ότι δεν ήθελε τον θάνατο της Ελισάβετ”.

Νωρίτερα στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης βρέθηκε και ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

*thefestival.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected