Κατηγορίες
Διάφορα

Το trailer της ταινίας “The Bricklayer” με τον Aaron Eckhart που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer της ταινίας με τον Άαρον Έκχαρτ, “The Bricklayer”, γυρίσματα της οποίας έγιναν στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτιο.

Φόντο του κατασκοπευτικού αυτού θρίλερ αποτέλεσαν μεταξύ άλλων η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης, όπως επίσης οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Noah Boyd που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά.

Πρόκειται για την 3η ταινία της εταιρείας παραγωγής, μετά τις “The Enforcer” (“Barracuda”) και “The Expendables 4”, που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο έτος, αλλά την πρώτη με πλοκή που εξελίσσεται στην πόλη, προβάλλοντας διεθνώς τη σύγχρονη ταυτότητα και την εξωστρέφειά της.

Η υπόθεση της ταινίας
Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

*thefestival.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected