Κατηγορίες
Διάφορα

Θλίψη : Έχασε τη μάχη ο τραυματίας κυνηγός που ανασύρθηκε στα Πιέρια

Δυστυχώς, έχασε τη ζωή του ο 53χρονος κυνηγός ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε γκρεμό σε δύσβατη περιοχή στα Πιέρια Όρη.

Ο ίδιος ήταν αυτός ο οποίος κάλεσε το 112 και ενημέρωσε για το σημείο στο οποίο βρισκόταν. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας ενώ στο σημείο κατέφθασε και κλιμάκιο της 2ης ΕΜΑΚ.

Το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο, και σε συνδυασμό με το σκοτάδι που είχε πέσει, ήταν εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση διάσωσης.

Κυνηγοί και φίλοι από τη γύρω περιοχή, κατόρθωσαν να κατέβουν στο σημείο με τρόφιμα, φάρμακα και κουβέρτες, και παρέμειναν όλη τη νύχτα μαζί του.

Όπως αναφέρει το Verianet, όλη τη νύχτα είχε τις αισθήσεις του.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκε η επιχείρηση διάσωσης με τη συνδρομή ελικοπτέρου και ειδικούς διασώστες οι οποίοι κατέβηκαν στο σημείο και ξεκίνησε η ανάσυρσή του.

Τον επιβίβασαν σε ελικόπτερο με αρχικό προορισμό την 1η Μεραρχία Βέροιας από όπου θα τον παραλάμβανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια επιλέχθηκε να μεταφερθεί απευθείας στο Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατά τη διακομιδή του κι ενώ το ελικόπτερο ήταν σε πτήση, δυστυχώς ο 53χρονος κατέληξε…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected