Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Η…λασπομαχία της Πτολεμαΐδας δεν ανέδειξε νικητή (photos+vid)

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από χιονόπτωση (άλλοτε πυκνή και άλλοτε πιο αραιή) και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, Εορδαϊκός και Ζάκυνθος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου και άνοιξε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και αψήφησαν πρώτα το κρύο και έπειτα το ακατάλληλο της ώρας είδαν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος ο Εορδαϊκός ήταν κυρίαρχος, έπαιξε με πάθος, δύναμη και ψυχή, έχασε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το 55ο, οι νησιώτες ανέβασαν κατακόρυφα της απόδοση τους πίεσαν την εστία του Εορδαϊκού αλλά το σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε.

Το φιλμ

Στο 4ο σουτ του Μπαλίτσα ελάχιστα έξω άουτ ενώ στο 13ο τεράστια ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να ανοίξει το σκορ όταν ο Νίκολι σέντραρε ο Παπαδόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Πέντε λεπτά μετά νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Παπανικόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Ραγιά αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ άστοχο.

Στο 36ο σέντρα Κάρδαρη, κεφαλιά Λιβέρη και ενώ ο επιθετικός της Ζακύνθου ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ο Χατζησάββας με εκπληκτική εκτίναξη αποσόβησε το σίγουρο όπως φαινόταν γκολ.

Στο 63ο σουτ του “αγέραστου” Λιβέρη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χατζησάββας σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κάρδαρης κεφαλιά του Σούρπη άουτ.

Στα τελευταία λεπτά τα σουτ των Αιχμαλωτίδη και Παπαζήση αν και ήταν από καλή θέση πέρασαν έξω.

δείτε φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης) : Χατζησάββας, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Παπάς, Πούλιος, Παπανικόπουλος, Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης (86′ Τσαγκαλίδης), Παπαδόπουλος (74′ Μαρκόν), Μάϊλαντ (74′ Παπαζήσης), Νίκολι (86′ Χάιτας)

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης) : Ραγιάς, Ντούκας (63′ Κακολύρης), Μεντής, Λιβέρης, Μούστα, Σούρπης, Γουσέτης, Τσιομέλι, Αγκαράι (90′ Τσίγκρηλας), Κάρδαρης (63′ Ελέζι), Νικολακόπουλος (46′ Τσουκαλάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected