Κατηγορίες
Super League 1

Θανάσης Στάικος: «Ραντεβού με τη διοίκηση, να αναλάβω τις ευθύνες μου» (vid)

Έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του παρότι δεν είπε τη λέξη “παραίτηση” εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι πρέπει να γίνει αλλαγή για το καλό της ομάδας στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει πάντα στον προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου στη συνέντευξη Τύπου:

«Να σταθώ πρώτα στο αγωνιστικό κομμάτι. Έγινε ένα παιχνίδι καλό στο πρώτο ημίχρονο με πολλά γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις προυποθέσεις να ισοφαρίσουμε για τρίτη φορά. Αφήναμε χώρους στην άμυνά μας, παρόλα αυτά να μην αναφερθούμε στο αγωνιστικό σκέλος. Μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν έχει τέτοιο αποτέλεσμα, η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. Ότι γίνει θα είναι για το καλό της ομάδας. Yπάρχει χρόνος, αρκετά βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει κάτι στον ψυχολογικό τομέα. Τις επόμενες ώρες θα έχω ραντεβού με τη διοίκηση και θα δούμε».

Για το ότι δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι έθεσε την παραίτησή του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Απλά η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει πάντα στον προπονητή».

Για τα μεταγραφικά και αν δεν πήγε κάτι καλά στον σχεδιασμό: «Όταν η ομάδα είναι τελευταία σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι καλά στον σχεδιασμό το καλοκαίρι. Σίγουρα έχουμε συζητήσει για ενίσχυση της ομάδας και μεταγραφές. Γενικά έχουμε κάνει και καλές εμφανίσεις που δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα και βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο θες βαθμούς. Οπότε όπως είπα και πριν ότι είναι να γίνει, θα γίνει».

Για το εάν το πρόβλημα είναι ψυχολογικό ή αγωνιστικό: «Υπήρχαν αγώνες που είχαμε καλή απόδοση με χαμένες ευκαιρίες που μας στέρησαν βαθμούς. Θεωρώ τα λάθη που κάναμε στο αμυντικό τρίτο δήλωναν γκολ. Οπότε ένας τέτοιος συνδυασμός δύσκολα να φέρει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνει παντού. Αυτό είναι το ένα κομμάτι και το άλλο που μπορεί να αλλάξει είναι η ψυχολογία».

Για τη φάση του 86′ αν ήταν πέναλτι: «Θα μπορούσα να πω πολλά σε αυτό το κομμάτι γιατί το είδαμε και στις Σέρρες με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δεν έχουμε κάτι με τους διαιτητές. Όταν η ομάδα μας κάνει μια ακόμη ήττα, τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά. Η ευθύνη είναι δική μας, ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη. Η ομάδα θα προχωρήσει, είμαι σίγουρος θα μείνει στην κατηγορία».

*με στοιχεία από το Passports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected