Super League 2

“Σκληρό καρύδι” για την Athens Kallithea η Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή για δεύτερη φορά φέτος έδειξε χαρακτήρα κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα της Καλλιθέας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Ένα βαθμός “χρυσάφι” σε κάθε περίπτωση για το αχαϊκό σύλλογο, που θα έχει αξία εφόσον η ομάδα ενισχυθεί εκεί που “πονάει” και πάρει νίκες στη συνέχεια για να “σώσει” τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Σκόρερ ο Πατρινός στο 42ο λεπτό για την Παναχαϊκή, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36′ με τον Λουκίνα.

Η Παναχαϊκή παραμένει ουραγός στον όμιλο με 6 βαθμούς και κλείνει το 2023 χωρίς νίκη εντός έδρας από τα τέλη Απριλίου. Η Athens Kallithea την πάτησε για δεύτερη φορά και αν τα Χανιά επικρατήσουν του Ιωνικού την Τρίτη (19/12), τότε θα υποχωρήσει στη 2η θέση.

Η αθηναϊκή ομάδα δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στο 26′. Από φάουλ του Ματίγια ο Κολοβούρης έδιωξε την μπάλα με τα πόδια σε κεφαλιά του Κυνηγόπουλου. Ο τελευταίος στο 32′ είχε μία ακόμα κεφαλιά, με τον Κολοβούρη να απομακρύνει και τρία λεπτά μετά ήρθε το 0-1. Ο Μουστακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν ν’ απομακρύνουν και ο Λουκίνας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά την ψυχρολουσία η Παναχαϊκή απάντησε στο 42′. Ο Μασούρας σέντραρε, ο Κότσαρης δεν έκανε καλή έξοδο από την κεφαλιά του Μαρότα και ο Πατρινός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 45′, μάλιστα, ο Αλιμπέ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Athens Kallithea προσπάθησε να γίνει πιο πιεστική και στο 78′ ο Βασιλόγιαννης πλάσαρε άουτ έπειτα από λάθος του Νάστου. Οι Αχαιοί από την πλευρά τους είχαν μία καλή στιγμή στο 79′ με τον Αλιμπέ να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας από γύρισμα του Μασούρα.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπαρέ, Γρηγορόπουλος (46′ Γκανσιέρ), Μασούρας, Ντε Ολιβέιρα (73′ Κυρσανίδης), Νάστος (85′ λ.τρ. Πετράτος), Πατρινός (79′ Χριστόπουλος), Παραστατίδης (79′ Τόσκα), Αλιμπέ

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μανθάτης, Μεχίας, Μαρότα, Μπουλούλης, Ματίγια, Τσιντώνης (75′ Σίλβα), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασιέλ (65′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας

*με στοιχεία από Patragoal, FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected