Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη στο “Barok” Coffee-Bar!

Σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και σήμερα στη μεγάλη “εξέδρα” του “Barok” Coffee-Bar!

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 15:00 με τον Άρη που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες να υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μελ στον πάγκο των Κρητικών.

Στις 17:30 στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα, ο οποίος έκλεισε τον πρώτο γύρο με δύο νίκες που τον ανέβασαν στην πρώτη εξάδα.

Δύο ώρες αργότερα (19:30) στη Λαμία η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Βόλο. Το σύνολο της Φθιώτιδας πραγματοποίησε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο απέχοντας μόλις ένα βαθμό από τη ζώνη των play-offs, ενώ ο Βόλος με τον Λόπεθ στον πάγκο έχει καταφέρει να μαζέψει βαθμούς και να αναπνεύσει.

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στις 20:30 στο Περιστέρι, όπου ο Παναθηναϊκός ψάχνει το διπλό για να διατηρηθεί στην κορυφή, απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει πάρει ανάσες βαθμολογικά μετά το κακό ξεκίνημά του προερχόμενος από τρεις σερί ισοπαλίες.

Mε ένα τηλέφωνο στο 6938711629 κρατάμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), για να απολαύσουμε τους αποψινούς αγώνες!

Το πρόγραμμα

Άρης – ΟΦΗ (15:00)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17:30)
Λαμία – Βόλος (19:30)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected