Κατηγορίες
Basket

Super μπασκετική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με χρονολογική σειρά έναρξης των αγώνων τους, δοκιμάζονται εκτός έδρας από τη Βιλερμπάν (20:45) και την Αρμάνι αντίστοιχα (21:45), εκκινώντας από διαφορετικό σημείο.

Mε ένα τηλέφωνο στο 6938711629 κρατάμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), για να απολαύσουμε τους αποψινούς αγώνες!

Τι εννοούμε; Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο “κακές” ήττες με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ και τη Βίρτους στην Μπολόνια που έχουν βαρύνει την ερυθρόλευκη ψυχολογία, ενώ ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Μιλάνο με το πλέον αναπτερωμένο ηθικό μετά το διπλό επί της Βιλερμπάν και ακόμα περισσότερο αυτό στο Μονακό, με το τρίποντο του Γκριγκόνις στην εκπνοή.

Ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ανακάμψει σε ένα must win παιχνίδι με την τελευταία της βαθμολογίας Βιλερμπάν στη Λυών.

Μετά τις δύο σερί ήττες που προηγήθηκαν και τις τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έπεσε στο 7-8 (μαζί με άλλες δύο ομάδες) και σίγουρα το ματς στο νέο γήπεδο της Βιλερμπάν – η οποία ακόμα να νικήσει εκεί – αποκτάει μεγαλύτερη σημασία από όση ίσως προβλεπόταν πριν από μερικές εβδομάδες.

Εντελώς διαφορετικά είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό μετά τις back to back εκτός έδρας νίκες, το ζητούμενο δηλαδή για τους “πράσινους” που ως τώρα μόνο στο ΟΑΚΑ (πλην Βερολίνου) έβρισκαν θετικά αποτελέσματα.

Με ρεκόρ 8-7 μαζί με άλλες τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Μιλάνο με άλλον αέρα και ψυχολογία για την τρίτη σερί νίκη μακριά από την Αθήνα, απέναντι σε μία ομάδα που παρά τα προβλήματα (λείπει ο Μίροτιτς) προέρχεται από δύο σερί νίκες. Η μία μάλιστα μέσα στη Βαρκελώνη η οποία την ανέβασε στο 6-9.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected