Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι πίνακες των σκόρερ στους δύο ομίλους της Β Ερασιτεχνικής (9η αγωνιστική)

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, και με εννιά αγωνιστικές να έχουν ήδη διεξαχθεί, έχουμε μια αρκετά καλή εικόνα για τους δύο ομίλους της κατηγορίας.

Η ΑΕ Καψόχωρας και ο Ατρόμητος Διαβατού αναμένεται στις επόμενες αγωνιστικές να σφραγίσουν και τυπικά την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων στον 1ο όμιλο. Η “μάχη” ωστόσο θα γίνει για την τρίτη, για την οποία ερίζουν τέσσερις ομάδες.

Στον 2ο όμιλο, ο Αχιλλέας Νάουσας …παραχώρησε τη θέση του στον Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ σταθερά τρίτος παραμένει ο Εθνικός Ράχης, έχοντας έναν βαθμό διαφορά από την τέταρτη της βαθμολογίας, Ακαδημία Βέροιας.

Στους πίνακες των σκόρερ, ο Γιώργος Κίτσας της ΑΕ Καψόχωρας δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον 1ο όμιλο, ενώ στον 2ο αναμένεται “μάχη” μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Σύμφωνα με το SofaScore, που από φέτος έχει συμπεριλάβει και το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 229 γκολ (3.63 μέσο όρο ανά παιχνίδι), 44% των αγώνων έχουν ολοκληρωθεί με νικητές τους γηπεδούχους, 38% τους φιλοξενούμενους και 17% έχουν αναδειχτεί ισόπαλοι.

Αναλυτικά :

1ος όμιλος

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΓΚ
1 Μπράτσης Αχιλλέας Νάουσας 10
2 Παναγιωτίδης Εθνικός Ράχης 9
3 Παπαδής Ολυμπιακός Νάουσας 6
4 Αμανατίδης Σ. Λευκάδια 5
5 Αϊραντζής ΑΕΠ Βέροιας 4
6 Γκογκόπουλος Αχιλλέας Νάουσας 4
7 Σολάκογλου Ι. Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 4

2ος όμιλος

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΓΚ
1 Κίτσας Γ. ΑΕ Καψόχωρας 18
2 Κακαγιάννης Β. ΑΟ Συκιάς 7
3 Παπαδόπουλος Θύελλα Σταυρού 7
4 Αντωνίου Άχθος Αρούρης 6
5 Βοργιατζίδης Ατρόμητος Διαβατού 4
6 Ηλιάδης Γ. Ατρόμητος Διαβατού 4
7 Κίτσας Ν. ΑΕ Καψόχωρας 4
8 Συμπεθέρης Ατρόμητος Διαβατού 4
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected