Κατηγορίες
Αθλήματα

Ινδία: Διπλή νίκη στην πρεμιέρα για Σακελλαρίδη

Η Σαφπώ Σακελλαρίδη ξεκίνησε εξαιρετικά στο τουρνουά ITF των 40.000 δολαρίων στη Μουμπάι κερδίζοντας στην πρεμιέρα τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό. Η Νο4 του ταμπλό επικράτησε στο μονό της προερχόμενης από τα προκριματικά Ινδής, Σουχίτα Μάρουρι με 6-3, 7-5 μετά από μια ώρα και 27 λεπτά.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Σακελλαρίδη μπορεί να μη βρήκε εύκολα πρώτο service (48%) ωστόσο είχε 71% στο δεύτερο (24/34) το οποίο χρειάστηκε αρκετές φορές στην αναμέτρηση, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις συνολικά 12 ευκαιρίες για break.

Στο 1ο set η Ελληνίδα τενίστρια πήρε προβάδισμα με 5-1 έχοντας σπάσει δύο φορές το service της Μάρουρι (3-1, 5-1), με την Ινδή να παίρνει πίσω το ένα από τα δύο και στη συνέχεια με hold να μειώνει σε 5-3, αλλά τη Σακελλαρίδη να κλείνει αμέσως μετά το set με 6-3.

Στο 2ο σκέλος η Σακελλαρίδη προηγήθηκε και πάλι με break (2-1) με την Ινδή όμως να απαντάει άμεσα (2-2), αλλά την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει στο καθοριστικό break στο 11ο game κάνοντας το 6-5 και στη συνέχεια το 7-5 παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των “16” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Εκατερίνα Γιασνίνα.

Στο διπλό η Σακελλαρίδη, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στην Ινδία, συνεργάζεται με τη Λετονή Ντιάνα Μαρτσινκέβιτσα με τις δύο τενίστριες και Νο2 του ταμπλό να επικρατούν των Ινδών Κούνταλι Μάτζγκενι και Σόμια Βιγκ με 6-1, 6-2 παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected