Διάφορα

Αυτός ναι, είναι ο ορισμός της “χυλόπιτας”! (vid)

Ένας επίδοξος γαμπρός από την Ιταλία γνώρισε την απόλυτη «χυλόπιτα» όταν η αγαπημένη του απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε για τα Χριστούγεννα σε κατάμεστη πλατεία της Ρώμης, και τον έκανε «ρόμπα» μπροστά σε χιλιάδες παρευρισκόμενους αλλά και θεατές στο TikTok.

Ίσως για λίγη παρηγοριά ή για να βγάλει λίγο κέρδος από το δραματικό της υπόθεσης, ο Ιταλός Valerio ανέβασε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα ένα βίντεο που μοιράστηκε η New York Post, όπου φαίνεται η κοπέλα του να μένει «παγάκι» καθώς της κάνει πρόταση γάμου στη ρομαντική Via Condotti της Ρώμης.

Ο «Ρωμαίος των μπατίρηδων» φαίνεται να γονατίζει για να παρουσιάσει στην κοπέλα ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων του οίκου Cartier, καθώς πλήθη θεατών χειροκροτούν ενθουσιασμένα, προτρέποντάς τη να δεχτεί.

Τα πράγματα όμως πήραν δραματική τροπή, καθώς η εμβρόντητη κοπέλα ζητάει από τον καλό της να σηκωθεί όρθιος χωρίς να του απαντήσει. «Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαμε στη Ρώμη;» ρωτά η γυναίκα στα ιταλικά.

«Μα είναι ναι ή όχι;» απαντά ο Valerio στη μητρική του, πριν εισπράξει ένα ξεγυρισμένο «Όχι». «Τουλάχιστον ο Cartier έχει κάρτα επιστροφής 30 ημερών», γράφει στη λεζάντα του βίντεο, προσπαθώντας να ελαφρύνει λίγο την κατάσταση.

το βίντεο δημοσίευσε το reader.gr

@herclueless

Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless

♬ original sound – herclueless

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected