Κατηγορίες
Διάφορα

Ζουν ανάμεσα μας : Ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό έπαιρνε επίδομα ψυχιατρικής νόσου (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού μέσα σε μπυραρία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με δράστη έναν 44χρονο υπήκοο Νορβηγίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε τον 32χρονο αστυνομικό, ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και ήταν γνωστός στη γειτονιά της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη. Ο 44χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Παράλληλα, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Ο Νορβηγός δολοφόνος του αστυνομικού φέρεται να έπαιρνε επίδομα ψυχιατρικής νόσου
Ο δράστης φέρεται να είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι τύπου «push dagger» ενώ τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα χτυπώντας τον στην αριστερή τραχηλική χώρα ενώ χτύπησε και τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον οποίο διαπληκτίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ζούσε από ένα επίδομα που λάμβανε από νορβηγική υπηρεσία λόγω ψυχολογικών προβλημάτων καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν με κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Η πιθανή αφορμή του καυγά
Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, οι αστυνομικοί κάθονταν σε διπλανό τραπέζι με τον Νορβηγό και ξεκίνησε μία διένεξη για θέματα ασφαλείας και δράσης των αστυνομικών, με τον Νορβηγό να φέρεται να είπε ότι η «Ελλάδα είναι μπ….λο». Υπήρξε προστριβή για αυτό το θέμα και ο κουμπάρος του αστυνομικού φέρεται να δέχτηκε μαχαιριά από τον δράστη. Τότε ο 32χρονος βγήκε να ενημερώσει τους συναδέλφους του που ήταν κοντά και όταν επέστρεψε, ο Νορβηγός φέρεται να τον μαχαίρωσε.

Το Σάββατο η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που σκότωσε ο Νορβηγός
Το ερχόμενο Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από έναν 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η κηδεία θα τελεστεί στους Ταγαράδες. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 04:00, όταν ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού και έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τότε, ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, με τον 44χρονο να τον μαχαιρώνει στον λαιμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected