Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η αποψινή ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar δεν…χάνεται!

Έξι ματς περιλαμβάνει την Κυριακή το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League με τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν.

Μια σούπερ ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Η αρχή γίνεται στο Πανθεσσαλικό στις 15:00 όπου ο ανεβασμένος Βόλος με τον Άνχελ Λόπεθ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Ατρόμητο με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο.

Την ίδια ώρα (15:00) στις Σέρρες λαμβάνει χώρα ένα σημαντικό ματς στη μάχη της παραμονής με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται την Κηφισιά.

Στις 17:00 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν από τα ντέρμπι στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό, ο οποίος με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο δείχνει ένα βελτιωμένο πρόσωπο.

Μισή ώρα αργότερα στις 17:30 ο ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ένα ματς μεγάλης σημασίας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει καταφέρει με τις νίκες του στις τελευταίες αγωνιστικές να σκαρφαλώσει στην εξάδα.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης τραβάει τα βλέμματα στις 19:30. Ο Άρης θέλει να αντιδράσει μετά τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την ήττα στην Τρίπολη, ενώ από την άλλη πλευρά ο σούπερ φορμαρισμένος και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή.

Το άλλο ντέρμπι της ημέρας είναι αυτό που διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:00 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι πάνε πληγωμένοι έπειτα από τη χοντρή γκέλα με τη Λαμία σε ένα μεγάλο ματς με χαρακτήρα τελικού για τους Πειραιώτες. Από την άλλη η ΑΕΚ που επέστρεψε στα τρίποντα την περασμένη αγωνιστική θα προσπαθήσει να πάρει μια ακόμα νίκη σε ντέρμπι για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής.

Το πρόγραμμα :

Βόλος – Ατρόμητος (15:00)
Πανσερραϊκός – Κηφισιά (15:00)
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (17:00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (17:30)
Άρης – ΠΑΟΚ (19:30)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected