Κατηγορίες
Διάφορα

Σύρος: Χτύπησε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και δεν της επετράπη η είσοδος γιατί δεν είχε μάσκα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Φαίνεται ότι όσοι δίνουν εντολές για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού, πιθανότατα δεν έχουν ενημέρωση για τις τρύπες… της υγείας. Το Νοσοκομείο Σύρου και οι εργαζόμενοι φωνάζουν ότι δεν υπάρχει προσωπικό, με πολλές ελλείψεις σε πολλές ειδικότητες.

Πλέον στο νοσοκομείο υπάρχει κι έλλειψη στις μάσκες προστασίας, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκες στο Cyclades24, η οποία χτύπησε στο κεφάλι αλλά κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο οι νοσηλευτές διαπίστωσαν το έγκλημα… του αιώνα, ότι δεν είχε μάσκα δηλαδή μαζί της!

Της ζήτησαν μάλιστα να βρει μία, αλλιώς δεν θα την εξέταζαν!

Να έχεις χτυπήσει στο κεφάλι και να ψάχνεις μάσκα… Τελικά, ένας συμπολίτης της έδωσε μια μάσκα με αποτέλεσμα η τραυματισμένη γυναίκα να εισέλθει στα εξωτερικά Ιατρεία.

Το απίστευτο δε, είναι ότι ο Ιατρός που είχε εφημερία δεν την είδε ποτέ, παρά μόνο έδωσε εντολές από το τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Cyclades24.gr.

Διαβάστε την καταγγελία της:

“Συμπατριώτες Συριανοί, εάν χρειαστεί να πάτε στο νοσοκομείο μας με το ασθενοφόρο σε έκτακτο περιστατικό όπως συνέβη σε εμένα προχθές, την ημέρα των Θεοφανίων, να έχετε μαζί σας μια μάσκα γιατί αλλιώς η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί, γιατί το νοσοκομείο μας όπως μου είπαν και μένα δεν έχει μάσκες να δώσει. Και ας είστε με τραύμα στο κεφάλι από πτώση όπως ήμουν εγώ. Και ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected