Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Επίσημο των Χεράκη και Παπάζογλου στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Με την επίσημη ανακοίνωση, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έκανε γνωστές τις πρώτες του μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ηλίας Χεράκης (02/02/2007, μέσος) που αποκτήθηκε από τη γειτονική Αλεξάνδρεια και ο Γιώργος Παπάζογλου (05/02/2008, επιθετικός), ο οποίος προέρχεται από τον ΝΠΣ Βέροια.

Αναλυτικά :

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ πιστός στο πλάνο του ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με δύο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έναν 15χρονο και έναν 16χρονο, οι οποίοι έχουν ήδη ενταθεί στην ομάδα μας.

Οι νεαροί αθλητές, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ από την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο ΧΕΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ από την ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, φέρνουν μαζί τους έναν αέναο πάθος για το ποδόσφαιρο και εντυπωσιακές δεξιότητες στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, στα 15 του χρόνια, έχει να επιδείξει αξιοσημείωτη τεχνική και ταχύτητα. Η αφοσίωση του προς τον αθλητισμό και η φιλοδοξία του για συνεχή βελτίωση καταδεικνύουν έναν παίκτη που δεν ικανοποιείται με τον παρόντα του εαυτό, αλλά πάντα αναζητά νέους τρόπους για να εξελιχθεί, ενώ ο ΧΕΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, στα 16 του, ξεχωρίζει για τη δύναμη, το πνεύμα του ανταγωνισμού αλλά και για τον έλεγχο της μπάλας, όπου η διάθεση να παίξει στον χώρο και οι συνεχείς κινήσεις του καθιστούν έναν πραγματικό δημιουργό στο γήπεδο.

Η αφοσίωση των νέων παικτών και το ταλέντο τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για το σύνολο της ομάδας μας. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας όπως είχαμε δεσμευτεί από την αρχή της χρονιάς στους νέους ποδοσφαιριστές συνεχίζεται δείχνοντας εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά παίρνοντας τις ευκαιρίες να αναδειχθούν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι νέοι αθλητές μπορούν να εξελίσσονται ως προσωπικότητες και ως αθλητές, έχοντας πάντα ανοιχτή την πόρτα μας σε όποιον νεαρό αθλητή επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα του ΜΕΓΑ.

Με μεγάλη χαρά τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΜΕΓΑ και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί τους τις χαρές του ποδοσφαίρου και της επιτυχίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected