Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η Θύελλα Σταυρού ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφές

     Πρότυπο Κέντρο Φυσιοθεραπείας στη Βέροια

Τρεις μεταγραφές Ιανουαρίου για τη Θύελλα Σταυρού, με στόχο την είσοδο στα play off της Β Ερασιτεχνικής.

Οι “πράσινοι” υποδέχτηκαν στο ρόστερ τους για δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο τον Νίκο Πατσιαβούρα (06/12/1995, μεσοεπιθετικός), ο οποίος ανήκε στο δυναμικό τους στην αρχή της σεζόν, όμως στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου. Έχει θητεύσει στο παρελθόν σε Λευκάδια, Αστέρα Τριποτάμου, Μακροχώρι, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Δόξα Θεολόγου Θάσου, ΑΟ Λεβάντε, Ηρακλή Άσπρου, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Αιγινιακό U19 και Βέροια U20.

Στη Θύελλα θα αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Καλφούτζος (11/11/1994, μέσος), που αποχωρεί από τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, όπου αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο. Παλαιότερα έπαιξε σε ΠΑΟ Κουλούρας (ΝΠΣ Βέροια), Αστέρα Τριποτάμου, Νέα Γενεά Νικομήδειας, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ΑΣ Ειρηνούπολης, ΑΣ Πατρίδας, Αχιλλέας Νεοκάστρου, Μακροχώρι, Κ20 του Λεβαδειακού και ΑΕΠ Βέροιας.

Συμπαίκτες τους θα είναι και ο Αντώνης Κούβαρος (11/05/1998, τερματοφύλακας), που ανήκε μέχρι πρότινος στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Παλαιότερα έπαιξε σε ΜΑΣ Βεργίνα και Ακαδημία Βέροιας.

Τέλος, στην ομάδα του Σταυρού εντάσσεται και ο Παύλος Τσίλης (11/05/2006, αμυντικός), που έπαιξε φέτος σε 7 παιχνίδια με την Ακαδημία Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected