Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αμάν τι είπε ο Ματέου Λαόθ: «Έχω βλάψει πολλές φορές εσκεμμένα την Μπαρτσελόνα»

Ο Ματέου Λαόθ, ο αμφιλεγόμενος Ισπανός διαιτητής που είχε ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, ήρθε για να προκαλέσει ακόμη μια φορά. Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξή του στην La Vanguardia αναστάτωσαν ιδιαίτερα τους… φίλους της Μπαρτσελόνα.

Πόσες φορές έχουμε υποψιαστεί «στημένα» παιχνίδια; Πόσες φορές έχουν βρεθεί στο στόχαστρο διαιτητές για τις αποφάσεις τους, οι οποίες μπορούν να κρίνουν την έκβαση ενός αγώνα; Εκείνοι κάνουν τους… ανίδεους!

Ο Λαόθ, όμως, θέλει να προκαλεί. Τώρα που έχει συνταξιοδοτηθεί, ειδικά, ξεβράζει τις λέξεις σαν χείμαρρος, εντελώς αφιλτράριστα και χωρίς επιπτώσεις. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην La Vanguardia αποκάλυψε ότι υπήρξαν στιγμές στην καριέρα του που ηθελημένα «έβλαψε» την Μπαρτσελόνα. Άλλες φορές πάλι, σε φάσεις που ήταν δύσκολο να δοθεί μια λύση, οι τυχαίες… αποφάσεις του μπορεί να ευνοούσαν μια ομάδα έναντι μιας άλλης.

Το 2014 στον τελικό του Copa del Rey, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε αντιμέτωπη με τους «μπλαουγκράνα», ο Λαόθ μέτρησε το γκολ του Ντι Μαρία που άνοιξε το σκορ, παρόλο που ο παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Αργότερα, ανακάλεσε ένα γκολ του Μέσι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο αδίκως ακύρωσε, στον τελευταίο αγωνά της La Liga, που καθόρισε το αποτέλεσμα της σεζόν. Ο Λικά Ντίνι, επίσης, κέριδσε ένα… ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο «πλήγωσε» την Μπαρτσελόνα, όχι πολύ καιρό μετά το περιστατικό με τους «ροχιμπλάνκος».

www.bnsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected