Super League 2

Super League 2 : Άνετα στο 4-0 τα Χανιά, δεύτερη συνεχόμενη “βαριά” ήττα για τον Διαγόρα (photos)

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση για τα Χανιά απέναντι στον Διαγόρα, με τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη ν’ αποδίδουν εξαιρετικά ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας με άνεση 4-0.

Τα Χανιά έτσι συνεχίζουν, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και ελπίζουν να τις… τριπλασιάσουν με το να παίζουν και πάλι την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας, φιλοξενώντας την Καλαμάτα.

Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν κατά κράτος καλύτεροι των αντιπάλων τους, σημειώνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο στο δεύτερο, φτάνοντας σε μία νίκη πιο άνετα απ’ ό,τι ίσως θα περίμεναν. Ο Μάναλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας τη σέντρα από τον Κόλα στο 23’.

Ο Κόλα που μπήκε εξ ανάγκης τόσο νωρίς αλλαγή στο παιχνίδι αντικαθιστώντας μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον Μάνο στο 8ο λεπτό, ήταν ο παίκτης που καθάρισε το παιχνίδι στο 64’ σκοράροντας το 2-0 με σουτ μετά την ασίστ του Μανουσάκη, ενώ το 3-0 ήρθε από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντίας πέντε λεπτά αργότερα με την μπάλα να γλιστρά από τα χέρια του Αυγερινού και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από ένα γκολ… ποίημα που σημείωσε ο Νίκολιτς σουτάροντας με δύναμη μέσα από την περιοχή από τη σέντρα του Νίλι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Σέχου, Σιλά (72’ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος (65’ Νίλι), Ντίας, Μανουσάκης (65’ Μούλερ), Μάνος (8’ λ.τρ. Κόλα), Μάναλης (72’ Βουό)

Διαγόρας Ρόδου (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Αρίας, Μανωλάκης, Ιγκνιάτοβιτς, Σταματούλλας (60’ λ.τρ. Λούκιτς), Μασούρας, Τσιαντούλας (78’ Μέντεζ), Φέκκας (71’ Μουντές), Νικόλης, Λεσάι (78’ Τσαβός), Μανιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected