Διάφορα - Συνεργάτες

Κλείνω θέση ΑΜΕΣΑ στο “Barok” Coffee-Bar για μια ακόμη ποδοσφαιρική Κυριακή!

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός έδρας με την Κηφισιά παίζει ο Ολυμπιακός, τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ.

Μια σούπερ ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Η αρχή γίνεται στις 15:00 στο Αγρίνιο, όπου ο ανεβασμένος Παναιτωλικός που κατάφερε να ανασάνει βαθμολογικά το τελευταίο διάστημα φιλοξενεί τον Άρη, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ, έχοντας βέβαια το μυαλό του στη ρεβάνς Κυπέλλου που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Στις 17:00 στην Καισαριανή, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να αρχίσει να βγάζει αντίδραση αντιμετωπίζοντας την ουραγό Κηφισιά.

Μισή ώρα αργότερα (17:30) στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει να επανέλθει στις νίκες και να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα φιλοξενώντας τον Βόλο, ο οποίος μετράει στα τελευταία παιχνίδια τρία αρνητικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας να παλεύει για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κάνει σέντρα στις 20:30 με την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού να ψάχνει ακόμα μια σε μεγάλο παιχνίδι που θα της δώσει τη δυνατότητα να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Οι «πράσινοι» αναζητούν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε ντέρμπι μετά από καιρό και αν το πετύχουν θα αφήσουν την Ένωση πέντε πόντους πίσω.

Την ίδια ώρα (20:30) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν από το ντέρμπι της OPAP Arena και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα τρίποντα υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα που συνεχίζει να μάχεται στην ουρά.

15:00 Παναιτωλικός – Άρης
17:00 Κηφισιά – Ολυμπιακός
17:30 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
20:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected