Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης..

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης από τις Σέρρες ο οποίος έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο νεαρός που έπαιζε για την ομάδα της Καβάλας είχε διαγνωστεί με το λέμφωμα Burkitt, στο οποίο ο οργανισμός δημιουργεί νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο νεαρός δεν είχε κρύψει στιγμή την ασθένειά του και έκανε συχνά αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε και τη σκληρή αλλά γενναία μάχη που έδινε.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο αδερφός του, Κώστας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…», έγραψε και συνόδευσε τη συγκινητική ανάρτηση με μια κοινή φωτογραφία με τον 30χρονο Γιώργο.

Δείτε την ανάρτηση:

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή έκανε έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες για τη θεραπεία.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη και συγκινητική που τα χρήματα μαζεύτηκαν μέσα σε μία μόλις μέρα!

Ο Γιώργος είχε κάνει τότε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ευχαριστώντας για τη βοήθεια.

«Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε στην έκκληση μου για οικονομική βοήθεια! Με τη δική σας βοήθεια οι ανάγκες προς το παρόν καλύφθηκαν και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω να μη συνεχίσετε να μου στέλνετε άλλα χρήματα!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!», είχε γράψει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected