Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Capaki” : Το δικό μας στέκι στον δρόμο των Καβασίλων και η viral προσφορά της “Argo” (photos)

Οδηγώντας κάποιος από την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στην είσοδο του χωριού Καβάσιλα, έχει τη δυνατότητα για μια ιδανική στάση για καφέ!

Το “Capaki”, με τον άπλετο χώρο για parking όλων των οχημάτων (επιβατικών και μη), είναι η δική μας πρόταση για ξεκούραση αλλά και την αγορά καφέ, σνακ και αναψυκτικού της αρεσκείας σας.

Εμείς βρεθήκαμε στο “Capaki” και με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών, απολαύσαμε τον καφέ μας στον όμορφο χώρο που δημιούργησαν η Βασιλική και ο Δημήτρης!

δείτε φωτογραφίες :

Δίπλα από το “Capaki” θα βρείτε το πρατήριο καυσίμωνπλυντήριο αυτοκινήτων «Argo».

Κάθε Παρασκευή, όσοι χρησιμοποιούν πετρέλαιο κίνησης για τα αυτοκίνητα ή τα γεωργικά τους μηχανήματα, μπορούν να εφοδιάζουν με το νέο Titan Power Diesel και μάλιστα στην τιμή του απλού πετρελαίου!

Το νέο Titan Power Diesel θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα από τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά πετρέλαια κίνησης και παράγει συγκριτικά περισσότερα οφέλη σε όσους το χρησιμοποιούν.

Σημειώνουμε πως από σήμερα ξεκινά και επίσημα η διανομή πετρελαίου θέρμανσης και σεις δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 23313 06841 ή στο 6975 55979 για άμεση εξυπηρέτηση και εγγύηση ποιότητας καυσίμων!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected