Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Φτάνει στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης ο Admir Bajrovic

Η Νίκη Βόλου, παρά τα προβλήματα και τις απουσίες κατάφερε να πετύχει δύο σημαντικές νίκες, η μία για το πρωτάθλημα στην Κοζάνη και η άλλη κόντρα στον Λεβαδειακό που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Μαγνησίας δείχνει ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας αρκεί τα ματς να κρίνονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα πιστεύουν πως τίποτα δεν έχει χαθεί στο πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμοι να κάνουν την αντεπίθεση ώστε να πλησιάσουν αρχικά την κορυφή και στη συνέχεια στα play off να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την άνοδο.

Μπορεί στα μεταγραφικά να φαίνεται πως υπάρχει στασιμότητα ωστόσο υπάρχουν επαφές και διεργασίες ώστε η Νίκη να ενισχυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr οι κυανόλευκοι βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Αντμίρ Μπαΐροβιτς. Ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός ανήκει στο ρόστερ του Πανσερραϊκού τον τελευταίο έναν χρόνο έχοντας καταγράψει συνολικά 30 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα (SL1 και SL2) και Κύπελλο, σημειώνοντας τρία τέρματα. Στο φετινό πρωτάθλημα της SL1 έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής καθώς δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα παιχνίδι κάτι που τον έχει κάνει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την καλύτερή του χρονιά στη SL2 την πραγματοποίησε με τα Χανιά την περίοδο 2021-22 σημειώνοντας 17 γκολ σε 29 αγώνες.

Η Νίκη του έχει κάνει ικανοποιητική προσφορά και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται μία ανάσα από την υπογραφή του συμβολαίου με τη βολιώτικη ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected