Κατηγορίες
Αθλήματα

Κύπελλο Γυναικών : Το Σάββατο (20/1) το Πανόραμα – Κορυδαλλός, στο final four η Άρτα

Το Σάββατο (20/1) ολοκληρώνεται το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γυναικών καθώς θα αγωνιστούν ΑΕΠ Πανόραμα και ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, παιχνίδι που εκκρεμούσε από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:30 στο ΔΑΚ Πανοράματος με στελέχη τους Γράψα, Κυριακού και Μιχαηλίδη.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αλλαγές στα ρόστερ τους, αφού δεν είχαν προσθαφαιρέσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Φυσικά, ο Κορυδαλλός έχει χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό την Ισπανίδα, Ράμος Σουάρεθ που αποτελεί ένα σημαντικό αγωνιστικό πλήγμα.

Το Πανόραμα που παρουσιάζεται ως φαβορί του αγώνα είχε έναν πολύ καλό Α’ γύρο τερματίζοντας στην 5η θέση της Α1 Γυναικών με 5 νίκες, 4 ήττες και 10 πόντους.

Επίσης, στον αγώνα πρωταθλήματος το Πανόραμα είχε επικρατήσει εύκολα εκτός έδρας με 35-27.

Για 18η φορά σε F4 η Αναγέννηση!
Οι Ελπίδες Αμυνταίου αποχώρησαν εγγράφως από την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας για τον 2ο γύρο και έτσι η πολυνίκης του θεσμού με 10 τρόπαια προκρίνεται άνευ αγώνα στο Final Four του θεσμού που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριαο 9-10 Μαρτίου 2024.

Αυτή θα είναι η 18η παρουσία της Αναγέννησης Άρτας σε Final Four σε 20 τελικές φάσεις, έχοντας λείψει μόνο από τις διοργανώσεις του 2009 (11ο F4-Βύρωνας) και του 2022 (18ο F4-Χαλκίδα).

To πρόγραμμα του 2ου γύρου (Προημιτελικά)

Τετάρτη 31/1

Πανόραμα ή Κορυδαλλός – ΑΕΣΧ Πυλαίας
ΠΑΟΚ – Αθηναϊκός
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΟΦΝ Ιωνίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected