Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά με φόντο τα…χιόνια στο “Barok” Coffee-Bar!

Εν μέσω της κακοκαιρίας που «χτυπάει» αρκετές περιοχές της Ελλάδας θα διεξαχθεί το κυριακάτικο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League, στο οποίο ρίχνονται στη «μάχη» οι ομάδες του Big-5. Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό να αντιμετωπίσει τον Βόλο, ενώ και η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ενώ Άρης και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μια σούπερ ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Ο Βόλος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες με συνέπεια να δει ξανά την απόστασή του από τις επικίνδυνες θέσεις να μειώνεται, ωστόσο το έργο του είναι δύσκολο απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντέδρασε μετά την ήττα από τον Άρη και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Την εξαιρετική του πορεία με τον Ίλιτς στον πάγκο συνεχίζει ο Ατρόμητος που παραμένει εδώ και αρκετές αγωνιστικές αήττητος, πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα. Απέναντί του βρίσκει μια ΑΕΚ πληγωμένη από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο που ψάχνει αντίδραση για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε στα πέναλτι την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο. Κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθησή του συνόλου του Τερίμ. Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική και διατηρήθηκε εντός ζώνης των play-offs.

Στα ύψη η ψυχολογία στον Άρη μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ, με τους «κίτρινους» να επιδιώκουν πλέον να μειώσουν τη διαφορά από τον τέταρτο Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, έχοντας γνωρίσει και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

Βόλος – ΠΑΟΚ (16:00)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:30)
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (19:30)
Άρης – Ολυμπιακός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected