Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Μεγάλη νίκη του Τηλυκράτη, 3-2 τον Ιωνικό!

Η πρώτη νίκη του Φάνη Γκέκα στον πάγκο του Τηλυκράτη, έμελε να είναι και ιστορική! Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 3-2 του Ιωνικού (τις δύο ομάδες πέρσι τις χώριζαν δύο κατηγορίες) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση.

Κορυφαίος για τους νησιώτες ο Νιφορόπουλος, που πέτυχε δύο γκολ και ήταν αυτός που πήρε από το…χεράκι την ομάδα του για μια σημαντική νίκη.

Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες απώλεσαν το αήττητο των πέντε συνεχόμενων παιχνιδιών και ταυτόχρονα έχασαν σημαντικό έδαφος στην κορυφή, καθώς αν τη Δευτέρα (22/1) η Athens Kallithea επικρατήσει του Γιούχτα, τότε θα αποσπαστεί οκτώ βαθμούς.

Το φιλμ

Στο 22′ ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ, όταν ο Φοφανά βρήκε ωραία τον Τέρζι και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Στο 33′ ο Ιωνικός ισοφάρισε με τον Γιακουμάκη και ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή στο 40ό λεπτό, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του (1-2)

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάουντα να τριπλασιάσει τα τέρματα του και ουσιαστικά να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση.

Απεναντίας όμως, ο Τηλυκράτης ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ με τον Νιφορόπουλο και συγκεκριμένα στο αμέσως επόμενο λεπτό (61′, 2-2)

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Νικαιώτες, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, τη δεύτερη στο σημερινό παιχνίδι μετά από αυτή του Ιωνικού (3-2).

Ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90′ να ισοφαρίσει το σκορ, και πάλι με “μοιραίο” τον Ντάουντα τον οποίο πρόλαβαν οι αμυντικοί του Τηλυκράτη.

Συνθέσεις

Τηλυκράτης (Φάνης Γκέκας): Τζελέπης, Μπελεβώνης, Χατζητερζόγλου, Ρίζος, Ζδράβος, Πέρεζ, Τέρζι (58′ Τεγούσης), Περιστέρης (46′ Σπανουδάκης), Τόσκα (46′ Ντοναλντόνι), Φοφανά (90′ Κόκκορης), Νιφορόπουλος (85′ Ρουγκάλας)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (83′ Δρίτσας), Τασουλής, Τσιριγώτης (73′ Λινάρδος), Οικονομίδης (83′ Σαλίνας), Ντάουντα, Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Σερπέζης, Σόουζα, Σαλαζάρ

*φωτ. lefkadasportsnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected