Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επίσημο του Ζόρντι Οσέι Τούτου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα τη Δευτέρα (22/1) την απόκτηση του Ζόρντι Οσέι Τούτου.

Ο 25χρονος Άγγλος εξτρέμ γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1998 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άρσεναλ με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2015 σε ηλικία 17 ετών. Στην Άρσεναλ μέτρησε 30 συμμετοχές με την U21 και 29 με την U18.

Το καλοκαίρι του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπόχουμ με την οποία αγωνίστηκε σε 21 αγώνες, έχοντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Την επόμενη χρονιά παραχωρήθηκε ξανά δανεικός στην Κάρντιφ με την οποία μέτρησε οκτώ συμμετοχές. Το 2021 ακολούθησε η Νότιγχαμ μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 όπου είχε τέσσερις συμμετοχές. Εκείνη τη μεταγραφική περίοδο μετακόμισε για το υπόλοιπο της σεζόν στη Ρόδεραμ όπου είχε ένα γεμάτο εξάμηνο με 14 αγώνες κι ένα γκολ.

Το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπόχουμ. Στην πρώτη του σεζόν με τη γερμανική ομάδα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της παραμονής στην Bundesliga έχοντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.pasgiannina.gr, ο Ζόρντι Οσέι δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένω πως και πως να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω την ομάδα να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected