Γ Εθνική / Τοπικά

Η βράβευση του Λάκη Μπακάλη από τον συνάδελφο Ηλία Σχορτσιανίτη

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στον αγώνα του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας με τον Ρήγα Φεραίο για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο συνάδελφος Ηλίας Σχορτσιανίτης, ανέλαβε μια σπουδαία πρωτοβουλία, βραβεύοντας τον Λάκη Μπακάλη.

Ας δούμε τι αναφέρει ο ίδιος στο post του στα social media :

“Εκπροσωπώντας την οικογένεια μου να παραδώσω τιμητική πλακέτα στον αξιέπαινο προπονητή και σπουδαίο άνθρωπο Λάκη Μπακάλη με τον οποίο είχα άριστη και άψογη συνεργασία για τρία ολόκληρα χρόνια!

Συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι τον Μάιο του 2015 ήμουν ο σπορκάστερ του Ρήγα Φεραίου μεταδίδοντας από τοπικό ραδιόφωνο της Μαγνησίας (Bluestarfm) ζωντανά αγώνες της ομάδας του Βελεστίνου τόσο εντός όσο και εκτός έδρας σε επίπεδο Δ’ και Γ’ Εθνικής σε πολλές πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά της Ελλάδας.

Ο έμπειρος “καπετάνιος” με στήριξε ακόμη και σε δύσκολες στιγμές όπως και όλη η οικογένεια του και ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έδωσε το ΟΚ ώστε να ταξιδεύω με την αποστολή του Ρήγα Φεραίου.

Δε θα ξεχάσω “καυτές” έδρες (βλ. Λαμία, Αγιά, Λευκάδια Νάουσας και αλλού όπου σημειώθηκαν επεισόδια και έντονες βιαιοπραγίες).

Κρατώ όμως και τις ευχάριστες στιγμές όπως η παραμονή και το μεγάλο διπλό του Ρήγα Φεραίου στην Κύμη Ευβοίας (1-3 Μάιος 2014) αλλά να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Βελεστίνου για την αγάπη του όπως και τους ποδοσφαιριστές εκείνης της χρυσής τριετίας(2012-2015).

Υποβάλλω τα σέβη μου!

Coach είσαι μεγάλη Ψυχάρα και σου εύχομαι κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με πολλές επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected