Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε τους Drame Mahamadu και Yussef El Mariji

Μετά τους Γρηγόρη Προύντση, Παναγιώτη Μαντζανά, Γιάννη Ξανθόπουλο η Δόξα Δράμας προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφές.

Στους Μαυραετούς θα αγωνίζεται ο Ντράμε Μαχαμαντού (03/12/1991, μεσοαμυντικός) που γεννήθηκε στο Μάλι και έχει τη Γαλλική υπηκοότητα. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την AS Béziers στη Γαλλία και παλαιότερα αγωνίστηκε σε ομάδες της Τσεχίας, της Σλοβακίας και της Αλγερίας.

Παίκτης της Δόξας είναι και ο Γιούσεφ Ελ Μαρίτζι. O 24χρονος (07/05/1999) Γάλλος μέσος δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα το τελευταίο εξάμηνο, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Ρασίνγκ Ριόχα Β στην Ισπανία. Παλαιότερα έπαιξε σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Ισπανίας αλλά και της Γαλλίας.

Η ανακοίνωση :

“Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι η προσθήκη μεταγραφικών αποκτημάτων συνεχίζεται προκειμένου να ενισχυθεί και να δυναμώσει το δυναμικό των παικτών που θα έχει στη διάθεση του ο προπονητής μας Άκης Στολτίδης.

Έτσι για λογαριασμό της ομάδας μας βρίσκονται ήδη στη Δράμα δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές και θα ανακοινωθούν επίσημα μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της μεταγραφής τους.

Τους ποδοσφαιριστές που αμφότεροι διαθέτουν γαλλικά διαβατήρια παρέλαβε ο Χρήστος Λιθορόπουλος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», τον έναν χθες το απόγευμα και το δεύτερο σήμερα το πρωί. Πρόκειται για προτάσεις Δραμινού μάνατζερ που ζει στο εξωτερικό και κατά το παρελθόν έχει προτείνει παίκτη που αποκτήθηκε από το σύλλογο μας.

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ έφτασε ο Drame Mahamadu. Γεννημένος στις 3-12-91 στο Μπαμάγκο του Μπαλί, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στο κέντρο και στην αριστερή πλευρά της άμυνας καθώς και εξάρι ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Beziers. Αγωνίστηκε επίσης σε Τσεχία, Σλοβακία και Αλγερία.

Σήμερα ήρθε και ο δεύτερος, πρόκειται για τον Youssef El Mariji. Είναι Μαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στις 7-5-99 με ύψος 1.73 και αγωνίζεται σαν κεντρικός μέσος, δεκάρι δεξί χαφ. Τελευταία του ομάδα είναι η ισπανική Racing Riola B και αγωνίστηκε σε ομάδες της Γαλλίας μέχρι το 2020 και έπειτα της Ισπανίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected