Super League 2

Τέλος καριέρας για τον Καράμπελα, αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός

Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/1) τον Χρήστο Καράμπελα ως νέο Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Χαλάστρας, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα, την περσινή αγωνιστική περίοδο, στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη Γ Εθνική Κατηγορία και την ιστορική άνοδο στη Super League 2 και μετά από σπουδαία καριέρα, στην οποία φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού Κυμίνων, Πιερικού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακού Βόλου, Αστέρα Τρίπολης, Εθνικού Γαζώρου, Ζακύνθου, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Μακεδονικού.

Μετά το πέρας του πρώτου γύρου στο φετινό πρωτάθλημα πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βοηθήσει τον Σύλλογο πλέον από τον πόστο Γενικού Αρχηγού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Καμπανιακού :

“Τα τόσα χρόνια του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και οι πολλές παραστάσεις που έχει αποκομίσει από αποδυτήρια επαγγελματικών ομάδων και ιστορικών Συλλόγων κατέστησαν την επιλογή του προσώπου του ως την ιδανική για τους ιθύνοντες της Διοίκησης, ώστε να αναλάβει ένα πόστο ιδιαίτερα σημαντικό καθώς θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Ποδοσφαιριστών, Τεχνικού Τeam και Διοίκησης. Ο ίδιος ο Χρήστος Καράμπελας δήλωσε: “Είναι τιμή μου κι ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση του Καμπανιακού που επέλεξε εμένα για έναν τόσο σημαντικό ρόλο στον Σύλλογο. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Η Διοίκηση του Καμπανιακού ευχαριστεί τον Χρήστο Καράμπελα για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστή και τον καλωσορίζει πλέον στον νέο του ρόλο ως Γενικό Αρχηγό του Ανδρικού Τμήματος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected