Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Η Θεοδώρα Τζάκρη από τη Βέροια : «Στους αγρότες, τον ήπιαμε!» (vid)

Σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοεδευτική Συμμαχία στη Βέροια μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (24/01) η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, Θεοδώρα Τζάκρη η οποία στάθηκε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών και την αδυναμία του κόμματος να τους προσεγγίσει.

Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε στην ομιλία της Τζάκρη ήταν μία ατάκα με διάθεση αυτοκριτικής ως προς τη στήριξη των αγροτών από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε. Είναι μία τάξη συντηρητική, δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαμε στην κοινωνία, δεν είχαμε στελέχη; Δεν είχαμε στελέχη» είπε η κα Τζάκρη, για να προσθέσει: «Σε μια διαδικασία 100 ανθρώπων, με μια κοινωνία που στο 80% ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, όταν έχουμε μόνο τρεις αγρότες, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καλά. Όμως πέστε μου τι έκανε για τους αγρότες η Ν. Δημοκρατία για να δικαιούται να παίρνει το 80% του αγροτικού πληθυσμού».

Τζάκρη: Δείτε τα όσα είπε για τους αγρότες στο 09:16 του βίντεο του VeriaNet

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected